Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A gyümölcsben cukor van - akkor a gyümölcs sem egészséges?

Óvatosan a cukorral, halljuk úton-útfélen - de mi a helyzet a gyümölcsökkel? Nem ehetünk gyümölcsöt sem, ha egészségesen akarunk élni?

fitt tippek gyümölcs diéta

0 Tovább

A kalóriákat számoljam vagy sportoljak, ha fogyni szeretnék?

"Akkor fogok inkább lefogyni, ha odafigyelek a kalóriabevitelemre és legfeljebb napi 1500 kalóriát fogyasztok vagy ha elfogyasztok akár 1800-at is, de minden nap lemozgok belőle 300 kalóriát?" - hangzott el a kérdés tegnapelőtt a baráti körömben.

0 Tovább

Az én titkom: amitől pozitívan indul a napom!

Hétfő, reggel, hideg, március, de mínuszok - brrrr - itt valamit sürgősen (t)enni kell.

0 Tovább

5 dolog, ami nélkül nem lehet eredményes a diétám

fitt fitt tipp változtass fitt tippek egészség életmódElőször is szeretném leszögezni, hogy nem hiszek semmilyen csodadiétában, sokkal inkább életmódunk hosszan távon fenntartható megváltoztatásában. Elképzelhető azonban, hogy egészséges életmód mellett is szükség van némi megszorításra - íme tehát az az 5 dolog, amire különösen odafigyelek, ha csökkenteni akarom a súlyomat.

1 Tovább

Segítség - Megéheztem a városban!

Rohanós a napod, de megéheztél? Úgy gondolod, most az egyszer belefér, hogy a sarki pékségben valamilyen péksütit válassz? Természetesen belefér, de megmutatom, hogy vannak egészségesebb alternatívák is.

fitt fitt tipp változtass egészség életmód fitt tippek

0 Tovább
«
12

Fitt tippek

blogavatar

A sport hihetetlen jó dolog, segít(het) formába lendülni. Életvezetésünk és táplálkozásunk azonban 60-80 százalékban felelősek azért, hogy ki néz vissza ránk a tükörből. Mindezeken változtatni pedig nem idő, hanem elhatározás kérdése. Álljanak itt azok a bevált praktikáim, melyek Neked is segíthetnek!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />