Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így csempéssz be superfood-ot minden étkezésedbe

Ha Te is azok közé tartozol, akik úgy gondolják, superfood-ot fogyasztani költséges dolog, megnyugtatlak, nem így van. Superfood-ot kis odafigyeléssel akár minden étkezésedbe csempészthesz - és még a pénztárcád sem fogja bánni.

(4 perces cikk)

2 Tovább

Mit nézz az élelmiszerek címkéjén? 2. rész

Az egységes európai szabályozás értelmében minden kereskedelmi forgalomba kerülő, előrecsomagolt élelmiszer esetén kötelezően fel kell tüntetni az energiatartalmat, zsír-, telített zsír-, szénhidrát-, cukor-, fehérje- és sótartalmat.

Tudod azonban, hogy mit mondanak Neked ezek a számok? Miről ismered fel azokat az élelmiszereket, amiket jobb, ha bele sem teszel a kosaradba?

0 Tovább

Mit nézz az élelmiszerek címkéjén? 1. rész

Az egységes európai szabályozás értelmében minden kereskedelmi forgalomba kerülő, előrecsomagolt élelmiszer esetén kötelezően fel kell tüntetni az energiatartalmat, zsír-, telített zsír-, szénhidrát-, cukor-, fehérje- és sótartalmat.fitt tipp fitt életmód egészség tudástár

Tudod azonban, hogy mit mondanak Neked ezek a számok? Miről ismered fel azokat az élelmiszereket, amiket jobb, ha bele sem teszel a kosaradba?

0 Tovább

Fitt tippek

blogavatar

A sport hihetetlen jó dolog, segít(het) formába lendülni. Életvezetésünk és táplálkozásunk azonban 60-80 százalékban felelősek azért, hogy ki néz vissza ránk a tükörből. Mindezeken változtatni pedig nem idő, hanem elhatározás kérdése. Álljanak itt azok a bevált praktikáim, melyek Neked is segíthetnek!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />