Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

10 tény, amit valószínűleg nem tudtál a vízről

A víz, vagyis a dihidrogén-monoxid a hidrogén és az oxigén vegyülete, kémiai képlete H₂O. Színtelen, szagtalan, íztelen, folyékony kémiai anyag, melynek mikroorganizmusoktól mentes olvadáspontja 0 °C, forráspontja 100 °C 101,3 kPa nyomáson.

Ezek azok a tények, amit mindannyian megtanultunk a vízről már általános iskolásként. Álljon azonban most itt néhány tény a vízzel kapcsolatban, amiről valószínűleg még nem hallottál.

1 Tovább

Tejben van az igazság?

A tehéntej önmagában alkalmas emberi fogyasztásra, mindemellett igen fontos és sokrétűen feldolgozott élelmiszeripari alapanyag. Azonban egyre több ember választ tehéntej helyett ún. növényi tejeket - az okok különbözőek, van aki a Vegán életmód, van aki a laktóz intolerancia, megint mások pedig különböző diéták, önkéntes étrendi korlátozások miatt fogyasztanak az állagra a tehéntejhez hasonló, azonban különböző növényekből készített tejeket. De hogy pontosan mit kell ezekről tudni?

0 Tovább

Ennek a 3 mondatnak sosem szabad bedőlnöd

Mindannyian szeretnénk kevés energiabefektetéssel nagy eredményeket elérni - de ez csak nagyon ritka esetben lehetséges. Jön a tavasz, életmódváltó hirdetések hada áraszt el minket - álljon itt most 3 gyöngyszem, aminek semmiképp nem szabad bedőlnöd - legjobb, ha mosolygsz egyet, ha olvasod őket.

0 Tovább

TESZT: Édességfüggő vagy?

Ebből a rövid és könnyen kiértékelhető tesztből kiderül, hogy édességfüggő vagy-e.

fitt fitt tipp valtoztass

1 Tovább

5 dolog, ami nélkül nem lehet eredményes a diétám

fitt fitt tipp változtass fitt tippek egészség életmódElőször is szeretném leszögezni, hogy nem hiszek semmilyen csodadiétában, sokkal inkább életmódunk hosszan távon fenntartható megváltoztatásában. Elképzelhető azonban, hogy egészséges életmód mellett is szükség van némi megszorításra - íme tehát az az 5 dolog, amire különösen odafigyelek, ha csökkenteni akarom a súlyomat.

1 Tovább
«
1234

Fitt tippek

blogavatar

A sport hihetetlen jó dolog, segít(het) formába lendülni. Életvezetésünk és táplálkozásunk azonban 60-80 százalékban felelősek azért, hogy ki néz vissza ránk a tükörből. Mindezeken változtatni pedig nem idő, hanem elhatározás kérdése. Álljanak itt azok a bevált praktikáim, melyek Neked is segíthetnek!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />