Mindannyian szeretnénk kevés energiabefektetéssel nagy eredményeket elérni - de ez csak nagyon ritka esetben lehetséges. Jön a tavasz, életmódváltó hirdetések hada áraszt el minket - álljon itt most 3 gyöngyszem, aminek semmiképp nem szabad bedőlnöd - legjobb, ha mosolygsz egyet, ha olvasod őket.

 

-10 KG 15 NAP ALATT

Sokszor a szakembereknek sincsenek egységes állásponton, de álatalánosságban elmondható, hogy heti 0,5 - 1 kg, havi pedig 3-5 kg fogyás tekinthető egészségesnek.

El tudod képzelni, hogy ha 15 nap alatt 10 kilót fogysz, mi történik például a bőröddel? Akarod Te ezt?

 

Ezt a diétát követve / ezt a tablettát szedve AKKOR ÉS ANNYIT EHETSZ, AMENNYIT SZERETNÉL.

Nagyon szeretem ezt a mondatot.

A testsúly csökkenését, alias fogyást alapvetően két úton lehet elérni: csökkented az energiabevitelt, kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint amennyit felhasználsz, vagyis diétázol, vagy pedig növeled az aktivitási szinted,vagyis sportolsz, több energiát használsz fel, mint amennyit beviszel.

Amint elérted a kíván testsúlyt ELÉG HA EGY HÉTEN EGY NAP (például hétfőn) követed az alábbi menüt – így a leadott kilók nem jönnek vissza.

Visszatérnék az előző gondolatra - ha hat napon keresztül azt eszel amit akarsz, több kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint amennyit felhasználni, hogy tudnál egy nap alatt akkor kalóriadeficitet létrehozni, hogy ez kiegyenlítse?