Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A csodálatos almaecet diéta -  avagy ne dőlj be minden trendnek

Időről időre a Google eszközeit használva szívesen böngészem, hogy mi az, ami Téged, tisztelt Olvasó életmódváltás, fittség témakörében leginkább foglalkoztat - így bukkantam a legtöbbet keresett fogyókúra típusra: az almaecet fogyókúrára.

0 Tovább

Tejben van az igazság?

A tehéntej önmagában alkalmas emberi fogyasztásra, mindemellett igen fontos és sokrétűen feldolgozott élelmiszeripari alapanyag. Azonban egyre több ember választ tehéntej helyett ún. növényi tejeket - az okok különbözőek, van aki a Vegán életmód, van aki a laktóz intolerancia, megint mások pedig különböző diéták, önkéntes étrendi korlátozások miatt fogyasztanak az állagra a tehéntejhez hasonló, azonban különböző növényekből készített tejeket. De hogy pontosan mit kell ezekről tudni?

0 Tovább

7 trükk, hogy hamarabb jóllakj

Az, hogy egy adott étel elfogyasztása után jóllakunk-e, az agyban dől el. Mivel a jóllakottság érzése csak közel negyed órás késéssel jut el az agyunkig, ha formában szeretnénk tartani magunkat, nem szabad megvárnunk ezt a jelzést - már jóval azelőtt, hogy a jelzés megérkezne, abba kell(ene) hagynunk az evést.

0 Tovább

Ennek a 3 mondatnak sosem szabad bedőlnöd

Mindannyian szeretnénk kevés energiabefektetéssel nagy eredményeket elérni - de ez csak nagyon ritka esetben lehetséges. Jön a tavasz, életmódváltó hirdetések hada áraszt el minket - álljon itt most 3 gyöngyszem, aminek semmiképp nem szabad bedőlnöd - legjobb, ha mosolygsz egyet, ha olvasod őket.

0 Tovább

Az én titkom: amitől pozitívan indul a napom!

Hétfő, reggel, hideg, március, de mínuszok - brrrr - itt valamit sürgősen (t)enni kell.

0 Tovább

Fitt tippek

blogavatar

A sport hihetetlen jó dolog, segít(het) formába lendülni. Életvezetésünk és táplálkozásunk azonban 60-80 százalékban felelősek azért, hogy ki néz vissza ránk a tükörből. Mindezeken változtatni pedig nem idő, hanem elhatározás kérdése. Álljanak itt azok a bevált praktikáim, melyek Neked is segíthetnek!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />