Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Segítség - Megéheztem a városban!

Rohanós a napod, de megéheztél? Úgy gondolod, most az egyszer belefér, hogy a sarki pékségben valamilyen péksütit válassz? Természetesen belefér, de megmutatom, hogy vannak egészségesebb alternatívák is.

fitt fitt tipp változtass egészség életmód fitt tippek

0 Tovább

Így csempéssz be superfood-ot minden étkezésedbe

Ha Te is azok közé tartozol, akik úgy gondolják, superfood-ot fogyasztani költséges dolog, megnyugtatlak, nem így van. Superfood-ot kis odafigyeléssel akár minden étkezésedbe csempészthesz - és még a pénztárcád sem fogja bánni.

(4 perces cikk)

2 Tovább

Mit nézz az élelmiszerek címkéjén? 2. rész

Az egységes európai szabályozás értelmében minden kereskedelmi forgalomba kerülő, előrecsomagolt élelmiszer esetén kötelezően fel kell tüntetni az energiatartalmat, zsír-, telített zsír-, szénhidrát-, cukor-, fehérje- és sótartalmat.

Tudod azonban, hogy mit mondanak Neked ezek a számok? Miről ismered fel azokat az élelmiszereket, amiket jobb, ha bele sem teszel a kosaradba?

0 Tovább

Répa, retek, mogyoró - A répa

A sárgarépa fontos vitaminforrás, ilyenkor télvíz idején is könnyen, olcsón beszerezhető. De nyers répát rágcsálni olyan ciki.... Íme néhány ötlet, hogy tudsz belőle egészséges tízórait vagy uzsonnát varázsolni.fitt fitt tipp változtass egészség

0 Tovább

A kezemet figyeld - vigyázat csalok!

Édes íz nem csak finomított cukor hozzáadásával érhető el - néhány helyettesítővel, apró trükkökkel bűntudat nélkül hódolhatunk öröklött szenvedélyünknek. fitt fitt tipp életmód egészség változatass édes

0 Tovább

Fitt tippek

blogavatar

A sport hihetetlen jó dolog, segít(het) formába lendülni. Életvezetésünk és táplálkozásunk azonban 60-80 százalékban felelősek azért, hogy ki néz vissza ránk a tükörből. Mindezeken változtatni pedig nem idő, hanem elhatározás kérdése. Álljanak itt azok a bevált praktikáim, melyek Neked is segíthetnek!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />