Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagytakarítás a konyhádban   ​​​​​​​       Teremts fitt konyhát - 2. rész

Eljött a péntek - itt az idő, hogy a szombati takarítás alkalmával újabb felesleges élelmiszereket távolíts el a koynhaszekrényedből!

A múlt heti cikk száműzte a cukros üdítőket, chipset, gumicukrot, a tartós tost kenyeret és a ropogós gabonapelyheket a konyhából- lássuk, mi minden van még, aminek nincs helye egy fitt konyhában. Most néhány cukortúltengéses élelmiszert mutatok be. Mert ahogy már korábban itt írtam, az édes ételek iránti vágyunk részben örökletes.

fitt tippek változtass egészség életmód fitt

0 Tovább

Édes élet - avagy valóban génjeinkben van az "édesszájúság"?

Tudományos kutatások is megerősítik, hogy az emberek nagyjából fele édesszájú. Az édes ételek iránti vágyunk részben örökletes.
(2 perces cikk)

fitt fitt tipp életmód egészség változtass fitt fitt tipp életmód egészség változtass

0 Tovább

Mit nézz az élelmiszerek címkéjén? 1. rész

Az egységes európai szabályozás értelmében minden kereskedelmi forgalomba kerülő, előrecsomagolt élelmiszer esetén kötelezően fel kell tüntetni az energiatartalmat, zsír-, telített zsír-, szénhidrát-, cukor-, fehérje- és sótartalmat.fitt tipp fitt életmód egészség tudástár

Tudod azonban, hogy mit mondanak Neked ezek a számok? Miről ismered fel azokat az élelmiszereket, amiket jobb, ha bele sem teszel a kosaradba?

0 Tovább

Nagytakarítás a konyhádban   ​​​​​​​       Teremts fitt konyhát - 1. rész

Eljött a péntek - itt az idő, hogy a szombati takarítás alkalmával végignézd a konyhaszekrény tartalmát!

Életvezetésünk és táplálkozásunk 60-80 százalékban felelősek azért, hogy ki néz vissza ránk a tükörből. Sokszor a csábítás a saját otthonunkban, a saját konyhánkban "leselkedik" ránk.

1 Tovább

Minden nap egy alma az orvost távol tartja!

Ugye neked is imserősen cseng a címben szereplő mondat? Na de igaz is? Utánajártam.fitt tipp fitt változtass

0 Tovább

Fitt tippek

blogavatar

A sport hihetetlen jó dolog, segít(het) formába lendülni. Életvezetésünk és táplálkozásunk azonban 60-80 százalékban felelősek azért, hogy ki néz vissza ránk a tükörből. Mindezeken változtatni pedig nem idő, hanem elhatározás kérdése. Álljanak itt azok a bevált praktikáim, melyek Neked is segíthetnek!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />